Nytt samarbete

Företaget är väldigt stolta att nu kunna presentera det nya samarbetet med ambulanssjuksköterskan och coachen Joanna Smith. Joanna håller kurser inom hjärt- och lungräddning och föreläser inom området hälsa.

Företaget kände att det behövdes fler sjuksköterskor i företaget och samtidigt har ett stort brinnande intresse av förebyggande hälsovård. Joanna Smith är både hälsocoach och sjuksköterska med inriktning mot akutsjukvård och barn.  Hon håller kurser inom Hjärt- och lungräddning och föreläser.

Kort fakta om Joanna Smith:
Joanna är 40 år. Född i Stockholm men bor sedan 17 år i Västerås. 
Hon har jobbat inom vården sedan 1995. Inom akutsjukvård i 13 år. Jobbar idag som Ambulanssjuksköterska i Västerås och på sitt egna företag. Jobbat även förebyggande som skolsjuksköterska. 

Joannas egna ord: Jag ser dagligen livet som pågår här och nu, liv föds och ett liv tar slut.
Då det händer det som vi inte vill ska hända vill jag nu jag lära ut Hjärt och lungräddning med mitt företag. Var med och påverka livet. 
Min vision är att kunna påverka samhället till ökad kunskap och trygghet i Hjärt och lungräddning och till ett friskare samhälle. 

Postad den 8 juni 2017


Hälsocamp 2016

Årets Hälsocamp går av stapeln i slutet av maj och början av juni. Missa inte att anmäla dig till vårens bästa träningshelger!

Läs mer om Ekans hälsas Hälsocamp, eller ladda ner infobladet direkt.

Postad den 25 april 2016


För dig som vill följa mig dagligen!

Bli vän med mig på facebook. Här uppdaterar jag mig om allt som rör ämnet hälsa. Jag delar även med mig om mitt liv som coach, mamma, etc.

https://www.facebook.com/ekanshalsa/about

Postad den 3 oktober 2014


Småbarnsförälder

För dig som vill ha tips om naturlig barnmat. Gå gärna in på bloggen och se om du får några tips. Kommentera gärna!

Blogg
http://www.direktpress.se/enahabo/Bloggar/Ekans-Halsocoach/

Postad den 26 november 2013


Intresseanmälan för nya hälsocamp jan-14

Skicka en intresseanmälan genom att maila mig dina kontaktuppgifter så finns du med när utskicken görs om de nya camperna. Anmäl dig här

Postad den 2 oktober 2013


Idrottsveckan 2013

Just nu jobbar jag med ett projekt som heter "Idrottsveckan". Idrottsveckans syfte är att öka barnens intresse för idrott och att föreningarna i Enköpings kommun ska få ökat antal medlemmar. Även vill vi att projektet breddas och utökas och att det bidrar till bättre hälsa bland barn och ungdomar. Mer information finner du på www.idrottsveckan.se

Postad den 3 juni 2013


PÅSK ERBJUDANDE!

Bungypump stavar för endast 799kr.

Läs mer om Bungypump

Postad den 22 mars 2013


Återförsäljare på Bungypumpstavar

Revolutionera din eller dina anställdas träning med dem unika träningsstavarna "Bungypump" med inbyggd fjädring som ger 4 till 6 kg motstånd. Bungypump stavarna är skonsamma för arbåge och axlar. Med stavarna blir du både starkare, får bättre kondition och du får ökad smidighet.

Läs mer om Bungypump

Postad den 21 januari 2013


Nytt Samarbete med EHCSDet nya samarbetet innebär att Ekans Hälsas kunder får tillgång till en av världens bästa hälsoundersökningar där utförandet görs av läkare, sjuksköterska och biomedicinsk analytiker samtidigt som du efter undersökningarna får en privat hälsocoach till att hjälpa dig till ett sundare och friskare liv. Målen är att dina hälsovärden ska förbättras så bra att du kan sätta ut ev. mediciner eller att du aldrig behöver sätta in medicinska återgärder då dina värden blivit så mycket bättre.

Läs mer om EHCS


Postad den 12 september 2012


Gratis Sockerföreläsning

Föreläsningen kommer ta upp om bland annat: Hur blir man tjock av socker? Varför blir man ofta sötsugen efter lunch? Vad är socker?

Datum att välja på:
Måndag den 28 maj kl. 19-20
Tisdag den 29 maj kl. 19-20
Torsdag den 31 maj kl. 19-20
Söndag den 3 juni kl. 10-11 och kl. 12-13

Anmäl dig till mailadressen anna.ekstrom@ekanshalsa.se. Ange den dag och tid du vill gå och ditt namn. Man får ta med sig max en vän. Först till kvarn!

Postad den 13 maj 2012


Postad den 1 april 2012

Postad den 19 september 2011