ANNA EKSTRÖM GUSÉN
- HÄLSOCOACH OCH LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA

Samarbetspartners

Joanna Smith

Joanna håller kurser inom hjärt- och lungräddning och föreläser inom området hälsa. Joanna är både hälsocoach och sjuksköterska med inriktning mot akutsjukvård och barn. 

Kort fakta om Joanna Smith:
Joanna är 40 år. Född i Stockholm men bor sedan 17 år i Västerås. 
Hon har jobbat inom vården sedan 1995. Inom akutsjukvård i 13 år. Jobbar idag som Ambulanssjuksköterska i Västerås och på sitt egna företag. Jobbat även förebyggande som skolsjuksköterska. 
Läs mer om Joanna på www.jsmiths-rescuehearts.se

Joannas egna ord: Jag ser dagligen livet som pågår här och nu, liv föds och ett liv tar slut.
Då det händer det som vi inte vill ska hända vill jag nu jag lära ut Hjärt och lungräddning med mitt företag. Var med och påverka livet. 
Min vision är att kunna påverka samhället till ökad kunskap och trygghet i Hjärt och lungräddning och till ett friskare samhälle. 


Maria Gustafsson

Maria Zetterlund Gustafsson föreläser om det senaste vad gäller goda levnadsvanor. Hon hjälper dig att sortera i djungeln av modedieter som LCHF och 5:2, vad säger egentligen vetenskapen om hur vi bör äta. Och om du behöver göra förändringar i ditt livsmönster för att värna om dig själv och din hälsa, hur gör du hållbara förändringar? Hon föreläser också om hur fysisk aktivitet som rena mirakelmedicinen fungerar på alla tänkbara tillstånd i kroppen inklusive hjärnan och vårt psykiska mående. Hon håller även i individuella hälsosamtal, coaching/motiverande samtal och arrangerar olika hälsoevent såsom hälsoweekends i Sverige och träningsresor utomlands.

Kort fakta om Maria:
Maria är 47 år, har fyra söner och bor i Sigtuna.Hon är Specialist i Allmänmedicin och träningsinstruktör sedan 30 år. Hon har jobbat som distriktsläkare med specialinriktning mot diabetes och även med rehabilitering för smärta och stress/utmattning. Marias företag heter Medicin och Mirakel AB

804
831